Guider

Hvordan legge til musikk i Windows Media Player Library

Det er ganske enkelt å lytte til sangene på datamaskinen din via Windows Media Player - alt du trenger å gjøre er å spille en sang og sørge for at den er konfigurert til å spille gjennom Windows Media Player. Men hva om du vil begynne å spille en sang du har på datamaskinen din fra Windows Media Player - hva da? Vel, for å spille en bestemt sang fra Windows Media Player, må du finne sangen i WMPs bibliotek og spille den derfra. Dessverre legger ikke Windows Media Player til alle sangene du har på datamaskinen din i biblioteket - dette må gjøres manuelt.

For å kunne spille sanger du har på datamaskinen din fra Windows Media Player, må du først legge til sangene i Windows Media Player-biblioteket, slik at du enkelt får tilgang til dem. Å legge til musikk i Windows Media Player er heldigvis ganske enkelt og greit. Hvis du vil legge til sanger som er lagret et sted på datamaskinen din i Windows Media Player-biblioteket, må du:

  1. StartWindows media spiller.
  2. Klikk påOrganisereiWindows media spiller’S verktøylinje.
  3. Sveve overAdministrer bibliotekerog klikk påMusikki menyen som vises. Å gjøre det vil åpneMusic Library Locationsdialogboks.
  4. Klikk påLegge til.
  5. Naviger til mappen på datamaskinen som sangen du vil legge til iWindows media spillerbiblioteket ligger i, og klikk på mappen for å velge det.
  6. Klikk påInkluder mappe.
  7. Når du blir bedt om å bekrefte om du virkelig vil gå gjennom det, klikker du påOK.

Du vil nå se at sangen du ønsket å legge til i Windows Media Player-biblioteket er lett tilgjengelig i biblioteket, og at du nå enkelt kan spille den fra Windows Media Player. En massiv oppside av denne prosessen med å legge til musikk i Windows Media Player er at når du har applikasjonen som inkluderer en bestemt mappe i biblioteket, legger det ikke bare til den ene sangen du ønsket å legge til i biblioteket - det legger faktisk til hver eneste lyd fil den finner i den valgte mappen til biblioteket så lenge lydfilen er i et format WMP gjenkjenner og er i stand til å spille.

Hvis du legger til musikk i Windows Media Player-biblioteket ditt, kan du ikke bare spille det fra applikasjonen, men det hjelper også med å gjøre ting lettere, ting som å lage personlige spillelister for deg selv eller brenne sanger til en CD med WMP.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found