Guider

Slik deaktiverer du volumadvarsel på Android

Mange Android-brukere vil vite hvordan du deaktiverer advarsel om volum på Android-enheter. Det kan være irriterende når du vil maksimere volumet ditt og må godta en dialog for å heve volumet over en viss mengde. Årsaken til at Android-telefoner gjør dette, skyldes forskrifter fastsatt av European Committee for Electrotechnical Standardization, som tilsier at mediaavspillingsenheter må ha en maksimal utgangsverdi på 85 dB - over 85 dB og brukeren må godta en advarsel.

Dette er bryderiet for Android-brukere, spesielt hvis du for eksempel starter medieavspilling på en ekstern Bluetooth-enhet. Heldigvis er det mange måter å permanent deaktivere volumgrensevarslingen, og denne Appuals guide vil vise deg forankrede og ikke-rotmetoder for dette.

Slik deaktiverer du volumadvarsel på ingen rot Android

Krav:

  • Tasker-appen
  • AutoTools app
  • ADB-verktøy på din PC (se Appuals guide "Slik installerer du ADB på Windows")

Det første du må gjøre er å laste ned alle kravene, og deretter aktivere USB-feilsøking på Android-enheten din.

Gå til Innstillinger> Om> trykk på Build Number 7 ganger til Developer Mode er aktivert. Gå deretter til Innstillinger> Utvikleralternativer> aktiver USB-feilsøking.

Vi må gi WRITE_SECURE_SETTINGS til AutoTools-appen, for det vi i utgangspunktet gjør er å tilpasse et flagg i Android-manifestets innstillinger. Global klasse - apper ganske mye aldri har tillatelse til å endre hva som helst i Android-manifestet, fordi det vil gi appen enorm kontroll over enheten din, men heldigvis med ADB kan vi gi den tillatelsen.

Så start en ADB-terminal på datamaskinen din (hold nede Shift + høyreklikk i ADB-hovedveien og velg "Åpne et kommandovindu her").

Skriv inn følgende kommando i ADB-terminalen:

Adb shell pm grant com.joaomgcd.autotools android.permission.WRITE_SECURE_SETTINGS

Nå som AutoTools er i stand til å skrive til Manifest, skal vi konfigurere Tasker for å instruere AutoTools om å deaktivere sikker lyd ved oppstart.

Start Tasker-appen og opprett en ny profil ved å trykke på + -ikonet nederst i høyre hjørne.

Legg til en ny Begivenhet sammenheng og gå til Tasker> Monitor Start. Vi skal bruke begivenhetskonteksten til å utløse når Tasker starter opp, i stedet for når telefonen starter, fordi det er en mer pålitelig metode - men Tasker starter når telefonen starter uansett, så det er nesten det samme.

Trykk på tilbake-knappen og opprett en ny Oppgave tilknyttet denne profilen. I skjermbildet Oppretting av oppgaver trykker du på + -ikonet nederst i midten av skjermen for å opprette et nytt Handling.

For handlingen, sett den til Oppgave> Vent og la den vente i 30 sekunder. Dette går rundt "30 sekunder etter oppstart" -regelen som Android bruker for å stille sikker volumtilstand.

Deretter må du opprette en ny Handling og gå til Plugin> AutoTools> Sikre innstillinger. Trykk på blyantknappen for å åpne konfigurasjonsmenyen for AutoTools.

Gå til Egendefinerte innstillinger og konfigurer den akkurat slik:

  • Innstillingstype: Global
  • Navn: audio_safe_volume_state
  • Inngangstype: int
  • Verdi: 2

Forsikre deg om at du har satt inn alt riktig, ellers fungerer det ikke.

Gå tilbake til hovedmenyen til Tasker, så oppretter vi en ny profil. Dette vil være for folk som nesten aldri starter Android-enheten på nytt - grunnen til at vi trenger å gjøre dette er fordi Android vil nullstiller automatisk den sikre volumgrensen etter 20 timer. Når du starter telefonen på nytt, tilbakestiller vi selvfølgelig den grensen, men hvis du nesten aldri starter Android-enheten på nytt, trenger vi en egen Tasker-profil for å tilbakestille tidtakeren med jevne mellomrom.

I Tasker oppretter du en ny profil med en Tid kontekst.

Sett Time Edit til nøyaktig samme tid for både "Fra" og "Til" - dette er fordi vi vil at oppgaven bare skal utløses en gang på et bestemt tidspunkt. 23:59 er bra, som vist på skjermbildet nedenfor.

For oppgaven Handling, bare gjør akkurat det du gjorde for den forrige profilen.

Start telefonen på nytt, og sikker volumadvarsel skal deaktiveres!

Slik deaktiverer du volumadvarsel på rotfestet Android

For rotte Android-enheter er dette mye enklere - det er bokstavelig talt massevis av nedlastbare justeringer og moduler for å oppnå det vi ønsker. Den beste metoden vil være gjennom Xposed.

Hvis du ikke har Xposed installert på Android-enheten din, vil følgende Appual-guider være nyttige å lese:

  • Slik installerer du Xposed Framework på Android-telefoner
  • Hvordan fullføre tema Android med Xposed-moduler
  • Topp 5 beste Xposed-moduler for Android-enheten din

Når du har installert Xposed på Android-enheten din, er det uansett mange Xposed-moduler som vil deaktivere advarselen om sikkert volum. De beste er:

NoSafeVolumeWarning

GravityBox (ingen sikre advarsler om volum finnes under Media Tweaks) - For GravityBox, velg modulen som er spesifikk for Android-versjonen din! For eksempel GravityBox [N] for Androud Nougat-enheter, GravityBox [MM] for Marshmallow-enheter, etc.

Etter at du har installert modulen etter eget valg, er det bare å aktivere den og starte telefonen på nytt for å aktivere den, og deretter konfigurere modulen om nødvendig (for eksempel GravityBox - NSVW skal fungere umiddelbart).

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found