Guider

Hvordan vet jeg om jeg er blokkert på Snapchat?

Dette er et spørsmål som har forårsaket nysgjerrighet hos mange av oss. Fra et raskt Google-søk etter 'Hvordan vet jeg om jeg er blokkert på Snapchat?', Er det tydelig å se at det er mange motstridende svar. Det gjør det enda mer frustrerende at mange av svarene ikke ser ut til å gi noe bevis på svarene. Vi trodde at vi ville ta på oss å finne ut nøyaktig hvordan blokkeringsfunksjonaliteten fungerer på Snapchat. Vi brukte to enheter og en rekke separate kontoer for å finne ut nøyaktig hvordan du vet om du er blokkert på Snapchat.

Hva vi fant ut om Snapchat-blokker

Det viser seg at det er noen få ting som skjer når en bruker blokkerer deg på Snapchat. Disse tingene skjer imidlertid også når en bruker blir venn med deg, eller når en bruker sletter kontoen sin. Av denne grunn kan du finne ut om en bruker har blokkert deg, ikke vennet deg eller slettet kontoen deres hvis følgende stemmer.

Du kan ikke lenger sende snaps til dem

Du finner dem ikke i kontaktlisten din

Historien deres har forsvunnet

Du kan ikke chatte med dem, og de tidligere chattene dine har forsvunnet

Videre, med litt mer graving rundt, fant vi ut at det er en måte å avgjøre om noen har slettet deg. Vi kan da bruke denne informasjonen til å finne ut om de blokkerte deg eller ikke. Følg trinnene nedenfor for å følge vår feilsøkingsguide for å finne ut om en venn blokkerte deg, ikke vennet deg eller slettet kontoen sin.

Trinn 1

Når du sveiper til høyre for å se chatter, kan du holde navnet deres på en tidligere chat og trykke på legg til en venn.

Hvis den vanlige rosa trekanten er gråtonet, har de gjort det UVENNET

Hvis det gir deg muligheten til å legge til en venn, men deretter viser meldingen 'Beklager! Fant ikke brukernavnet ' de har BLOKERT deg eller SLETTET kontoen deres. (Se trinn 2 for mer.)

Steg 2

Hvis du ikke var uvennlig, kan du gjøre følgende for å finne ut om de blokkerte deg eller slettet deg.

Be to felles venner om han / hun fremdeles kan kontakte dem via Snapchat. Hvis begge vennene dine ikke kan sende snaps til din gjensidige kontakt, eller hvis den gjensidige kontakten er fjernet fra vennelisten deres, har den aktuelle kontakten SLETTET kontoen deres.

Hvis du har fulgt disse trinnene, bør du vite at det er trygt å spørre dem om de har slettet kontoen sin for bekreftelse uten å måtte legge til klosset eller spenningen mellom deg.

Hvis kontakten fremdeles kan kontaktes av dine felles venner, har kontakten din det BLOKERT

For å bekrefte dette kan du opprette en ny konto på Snapchat og prøve å finne Snapchat-brukernavnet deres ved å søke etter det i funksjonen ‘legg til venner’. Hvis du finner kontoen deres på den nye kontoen, kan du bekrefte 100% at de har BLOKERT

Så der har vi det - denne guiden kan 100% bevise om en Snapchat-venn har blokkert deg, ikke vennet deg eller slettet kontoen deres. Du må følge veiledningen trinn for trinn for å sikre at resultatene er riktige.

Det kan være opprivende å få en venn til å blokkere deg på en sosial plattform, men det er viktig å respektere deres personvern.