Guider

Slik løser du Xbox App-påloggingsfeil (0x409) 0x80070002

Feil kode (0x409) 0x80070002indikere at det er en feil med de innebygde appene, som du ikke kan logge på Xbox-appen på. Du vil også få en feilmelding som sier Vi kan ikke logge deg på for øyeblikket, og det er også muligheten for å ha akkurat det samme problemet med feilkode 0x406.

Du får dette problemet når du prøver å logge på Xbox-appen på Windows 10. Du kan ikke logge på, og påloggingsvinduet vil sannsynligvis forsvinne etter et sekund eller to. Dette problemet dukket opp for ganske mange brukere, og det er faktisk en vanskelig ting fordi mange mennesker virkelig trenger sin Xbox-app på Windows 10 for å fungere. Dette førte til mye frustrasjon og sinne med Microsofts brukere.

Heldigvis er det et par ting du kan prøve, og alle har blitt rapportert å fungere av en rekke brukere. Hvis en av metodene ikke fungerer, kan du prøve de andre. Du er nødt til å finne en som løser problemet.

Metode 1: Start datamaskinen på nytt

Som det er tilfellet med mange problemer som Windows-brukere har, kan en enkel omstart løse mange problemer, fra midlertidige filer som er korrupte, til drivere og programvare som ikke lastes inn, noe som fører til andre problemer som dette. Ganske enkelt Høyreklikk de Start menyen, og velg Omstart fra Slå av eller logg ut menyen. Vent til enheten din starter opp igjen, og se om det løste problemet. Dette er den enkleste måten å løse det på, men hvis det ikke fungerer, fortsett til den andre metoden.

Metode 2: Se etter manglende innebygde apper

Windows 10 ble utgitt som en pakke, da den kom med mange innebygde apper som tilbyr alle slags funksjonalitet. Noen av de innebygde appene, for eksempel Xbox-appen, er imidlertid avhengige av andre, og hvis de andre mangler, vil de ikke fungere. Heldigvis er det en enkel måte å sørge for at du har alle nødvendige apper. Forsikre deg om at du ikke gjør noen feil med kommandoene nedenfor. Den tryggeste måten ville være å kopiere dem og lime dem inn i Powershell (bruk Høyreklikk, deretter lim inn, fordi det Ctrl + V. kombinasjonen fungerer ikke her).

  1. trykk Windows tasten på tastaturet, og skriv inn Høyreklikk resultatet og velg Kjør som administrator.
  2. Skriv inn følgende kommandoer, og trykk Tast inn på tastaturet for å utføre dem:

Get-AppxPackage * windowsstore * | Fjern-AppxPackage

Get-AppxPackage * xboxapp * | Fjern-AppxPackage

  1. Etter at kommandoene er gjort, bør du omstart din enhet.
  2. Når du har startet på nytt, åpner du en administrator Powershell igjen, som beskrevet i trinn 1.
  3. Skriv inn følgende kommando, og trykk igjen Tast inn å utføre det:

Get-AppxPackage -AllUsers | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$ ($ _. InstallLocation) \ AppXManifest.xml”}

  1. Kommandoen installerer eventuelle manglende innebygde apper som du kanskje har avinstallert, det være seg med vilje eller ved et uhell, og fikser problemet med Xbox-appen.

Dette er en av situasjonene der det er en feil på Microsofts slutt, og noen brukere har rapportert at det er en oppdatering, både for Windows 10 og Xbox-appen, som løser problemet. Imidlertid er ikke alles problem løst, og hvis du er en av dem som fortsatt sliter med problemet, kan du bruke metodene ovenfor for å løse det.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found