Guider

Fix: Spotify feilkode 7

Spotify er en digital musikktjeneste som gir brukere tilgang til millioner av sanger; nytt og gammelt. Den har kompatibilitet på tvers av plattformer, dvs. Android, Windows og Mac OS. Når du prøver å logge på Spotify, kan brukerne bli henvist tilFeilkode 7 “SERVICIO ESTA TEMPORALMENTE NO DISPONIBLE, POR FAVOR INTÉNTALO DE NUEVO MAS TARDE” som ganske enkelt betyr at tjenesten midlertidig ikke er tilgjengelig.

Feilkoden 7 i Spotify forekommer på nesten alle plattformene og er vanligvis en indikasjon på at det er et problem med nettverksinnstillingene dine, eller at det er noen feilkonfigurasjoner med nettverket ditt i Windows. I denne artikkelen vil vi gå gjennom alle mulige løsninger for å fikse dette problemet fra de enkleste løsningene.

Hva forårsaker Spotify feilkode 7 ‘Tjeneste ikke tilgjengelig’?

Spotify tar hensyn til opphavsretten til sangene den lar deg streame. Så på grunn av dette, som Netflix, bruker applikasjonene også omfattende mekanismer på enheten din, og hvis til og med en av dem er i en feiltilstand eller i en konflikt, vil du motta feilen. Her er noen av de skyldige som kan være involvert:

  • Nettleserdata og informasjonskapsler: Hvis du får tilgang til Spotify ved hjelp av nettleseren din (enten det er i Mac eller Windows) og det er dårlige data lagret, kan du motta feilkoden.
  • Kontoproblemer: Vi kom også over tilfeller der påloggingsmodulen var i en feiltilstand og en enkel pålogging løst problemet umiddelbart.
  • Proxy-servere: Nettverket ditt kan involvere proxy-servere til å fungere. Denne oppførselen sees vanligvis hos organisasjoner, og det ser ikke ut til å fungere bra med Spotify.
  • VPN-er: Virtuelle private nettverk fungerer som tunneler i nettverket folk bruker dem til nettleserinnhold som ellers ikke er tilgjengelig i deres land. VPN-er kan også forårsake problemer med Spotify, ettersom applikasjonen ikke fungerer før visse parametere er oppfylt.
  • Ruter: Siden denne feilmeldingen primært er relatert til nettverket, er det mulig at ruteren din er i en feiltilstand og ikke overfører nettverket som det skal.
  • Spotify er nede

Før vi går videre til løsningene, må du sørge for at du er logget inn som en administrator. Start fra den første løsningen og arbeid deg nedover deretter.

Løsning 1: Deaktivering av proxy-servere og VPN

VPN og proxy-servere gir internettbrukere fleksibilitet. De kan brukes i en organisasjon eller til personlig bruk. Etter å ha sett på flere saker, konkluderte vi med at VPN- og proxy-servere faktisk hindrer Spotify. Noen proxy-servere er kjent for å blokkere flere tjenester som standard (spesielt i organisasjoner).

  1. Trykk Windows + R, skriv “inetcpl.cpl”I dialogboksen og trykk Enter.
  2. Internett-egenskaper vil bli åpnet. Klikk på fanen Tilkoblinger og så LAN-innstillinger.
  3. Nå hvis du bruker en proxyserver, vil feltet bli sjekket med detaljene inni. Fjern merket eventuelle proxy-servere hvis aktivert. Start applikasjonen / websiden på nytt og sjekk om problemet er løst.

Hvis du bruker en proxy-server på din mobil når du åpner Spotify-applikasjonen, må du sørge for at du deaktiverer den. Det samme gjelder VPN-er. Deaktiver alle VPN-er fra datamaskinen din og sørg for at du er koblet til et åpent nettverk. Internett-tilkoblinger på sykehus og organisasjoner anses ikke som åpne, da de alltid har noen domener som ikke er tilgjengelige for brukerne.

Løsning 2: Start ruteren på nytt

Det er kjent at rutere kommer i feilkonfigurasjoner og ikke kringkaster nettverket ordentlig. Disse feiltilstandene kan forekomme uavhengig eller kan oppstå på grunn av noen eksterne hendelser i nettverket. En enkel omstart av ruteren din initialiserer dine midlertidige konfigurasjoner umiddelbart og tvinger enheten til å hente nye.

  1. Ta ut hovedstrømkabelen til ruteren fra kontakten.
  2. Vent nå 3-5 minutter for å sikre at all kraften er tømt helt.
  3. Etter at tiden har gått, kobler du alt til igjen, og vent deretter noen minutter slik at nettverket kringkaster riktig.
  4. Sjekk nå applikasjonen på datamaskinen / mobilen din og se om du kan laste inn sangene riktig.

Løsning 3: Logge inn på kontoen din

Kontoproblemer er veldig vanlige og kan oppstå nå og da. Kontomekanismer er noe kompliserte, ettersom de trenger å holde rede på din aktive aktivitet, samt sørge for at den vet antall enheter som kontoen er logget på fra. Ytterligere synkronisering er også nødvendig. Hvis noen av disse modulene slutter å fungere ordentlig, kan Spotify komme i en feiltilstand og vise en nettverksfeilmelding.

Hvis du bruker mobilapplikasjonen, naviger til Biblioteket ditt kategorien nederst til venstre, og klikk deretter Logg ut når du blir bedt om det.

Lignende trinn gjelder for Desktop-applikasjonen. Klikk på pil nedover til stede på oppgavelinjen mot høyre og velg Logg ut.

Etter at du har logget ut riktig, skriv inn legitimasjonen din på nytt og sjekk om du er i stand til å streame Spotify riktig.

Merk: Du kan også prøve å logge av fra alle enheter og se om dette fungerer.

Løsning 4: Kontrollere Spotify Services-status

Spotify kan være en av verdens største lydplattformer på nettet, men det betyr ikke at det ikke opplever litt nedetid i ny og ne. Nedetider er tider når du ikke kan koble til noen spesifikke tjenester eller servere fordi enten vedlikehold er i gang eller at det har oppstått problemer på serversiden.

Du kan sjekke flere tredjeparts nettsteder og se om Spotify ikke er nede. Hvis du ser en økning i antall rapporter, betyr det sannsynligvis at det er noe problem. Dette vil vanligvis bli løst i løpet av kort tid. Hvis plattformen er nede, kom tilbake senere etter hvert og prøv igjen.

Løsning 5: Tømme nettleserdata

Hvis du bruker Spotify-nettstedet for streaming, er det mulig at nettleseren har noen dårlige data lagret på datamaskinen din. Dette skjer med nettlesere hele tiden og er helt normalt. Du må tømme hele nettleserdataene dine og se om dette gir forbedringer i situasjonen.

  1. trykk Ctrl + Shift + Del fra tastaturet mens Chrome åpnes.
  2. Velg fanen Avansert, velg tidsområdet som Hele tiden. Sjekk alle elementene og klikk Slett data.
  1. Start datamaskinen på riktig måte og åpne Chrome. Prøv å få tilgang til nettstedet og sjekk om problemet er løst helt.

Metoden ovenfor er av Google Chrome i Windows OS. Du utfører lignende trinn for Mac OS også.

Du kan også åpne en terminal i Mac eller Ubuntu og skrive følgende kommando etter at du har tømt nettleserne.

sudo dscacheutil –flushcache

Merk: Du kan også prøve en annen løsning der den tilpassede DNS-serveren fjernes fra datamaskinen, slik at den kan velge sin egen DNS-server utelukkende basert på nettverksarkitekturen.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found