Guider

5 beste programvare for grønn skjerm

Hjem/Beste av/ 5 beste programvare for grønn skjerm

5 beste programvare for grønn skjerm

Av Ayesha Sajid 24. juni 2019 6 minutter lest

Grønn skjermeffekt er også kjent som Chroma Keying i videoproduksjonsindustrien. Det refererer til prosessen med å fjerne den faktiske bakgrunnen til et stillbilde eller en video og erstatte den med noe annet. Denne prosessen brukes mye i videoproduksjon og filmproduksjon. Det er mange slike fascinerende scener i en film som ikke er skutt i det faktiske miljøet som vi ser på skjermene våre. Snarere blir de skutt med en enkel vanlig bakgrunn, og deretter blir bakgrunnen elegant erstattet med noe mer iøynefallende ved hjelp av Green Screen Effect.

Nå lurer du kanskje på at denne effekten bare er nyttig for filmproduksjon, og vi kan bare ikke tenke å bruke den i vårt daglige liv. Dette er imidlertid bare ikke sant. Alle kan bruke denne effekten for å få bilder og videoer til å se enda mer tiltalende ut, selv om vedkommende ikke er profesjonell. Dette er mulig på grunn av Green Screen Software som lar deg bruke denne effekten veldig enkelt. I denne artikkelen skal vi dele med deg en liste over 5 beste programvare for grønn skjerm slik at du umiddelbart kan få en av dem til å gjøre bildene og videoene dine mer profesjonelle.

1. Wondershare Filmora 9


Prøv nå

Wondershare Filmora 9er en veldig populær programvare for grønn skjerm designet for Windows, Mac, iOS og Android operativsystemer. Filmora 9 er i utgangspunktet en videoredigerer som fullt ut støtter Chroma Key trekk. Å bruke den grønne skjermeffekten på bildene og videoene dine ved hjelp av denne programvaren, er bare noen få sekunder. Alt du trenger å gjøre er å importere både det faktiske bildet eller videoen og det nye bakgrunnsbildet eller videoen til Filmora 9, velg delen du vil erstatte, og bruk den nye bakgrunnen på den ved hjelp av Grønn skjerm funksjonen i Filmora 9. Dessuten lar denne programvaren deg også Lagre og Dele arbeidet ditt på tvers av flere sosiale nettverksplattformer som Facebook, YouTube, etc.

Denne programvaren gir deg et bredt utvalg av Inngang og Produksjon formater inkludert Videoer, Lyd, og Bilder. Bortsett fra Green Screen-effekten, kommer denne programvaren også fullastet med andre viktige video- og lydredigeringseffekter, så som klipping, beskjæring, splitting, lydblanding, utjevning, etc. Noen ganger vil du imidlertid ta video og bilde redigeringsferdigheter til neste nivå, men du klarer ikke å gjøre det alene. Vel, du trenger ikke å bekymre deg for det lenger, fordi Filmora 9 kommer med 40+ essensielle grønne skjermeffekter som du enkelt kan bruke for å forbedre skjønnheten til bildene og videoene dine.

Filmora 9 tilbyr oss tre forskjellige prisplaner hvis detaljer er gitt nedenfor:

Merk: Denne prissettingen er bare for Windows operativsystem. For andre operativsystemer er prisplanene litt forskjellige.

  • Individuell-Denne planen er delt inn i tre forskjellige lisensalternativer, dvs. 1 år, Livstid og Ubegrenset. 1-års lisens koster $39.99, er prisen på Lifetime-lisensen $59.99 (engangskostnad) mens Wondershare koster $99.87 per år for den ubegrensede lisensen.
  • Virksomhet-Denne planen er delt inn i tre forskjellige kategorier, dvs. Grunnleggende forretningsplan, Standard forretningsplan, og Premium forretningsplan. Den grunnleggende forretningsplanen koster $12.99 per måned er prisen på standard forretningsplan $24.99 per måned mens Wondershare koster $57.99 per måned for Premium Business Plan.
  • Pedagogisk-Denne planen er videre delt inn i fire delplaner, dvs. Månedlig plan, Kvartalsplan, Årsplan og Lifetime Plan. Månedsplanen er verdt $7.99koster kvartalsplanen $15.99, er prisen på årsplanen $31.99 mens Wondershare tar betalt $48.99 (engangskostnad) for Lifetime Plan.

2. iMovie


Prøv nå

iMovieer en gratis programvare for videoredigering designet for iOS og Mac operativsystemer som utmerker seg med Green Screen-effekten. Bortsett fra de helt grunnleggende videoredigeringsfunksjonene som kutting, trimming, splitting osv. Er denne programvaren også ganske effektiv i sine avanserte funksjoner som Chroma Keying. Denne programvaren støtter et bredt spekter av Inngang formater inkludert MP4, MOV, MPEG-2, AVCHD, DV / HDV, etc. mens Produksjon formater inkluderer MOV, JPEG, DV, AIC, AACosv. Den har et veldig enkelt og brukervennlig grensesnitt som er helt perfekt for nybegynnere. Til tross for brukervennligheten er den fremdeles for god til å lage profesjonelle videoer.

Med den grønne skjermfunksjonen kan du enkelt endre miljøet og innstillingen til ethvert vanlig bilde eller video med noe ekstraordinært, og det også bare i løpet av få sekunder. For eksempel kan du ta opp videoen din eller ta bildet ditt med en vanlig blå eller grønn bakgrunn og deretter endre den med vakker natur for å skildre som om du faktisk har besøkt det stedet. I de nyere versjonene av iMovie er det dessuten en spesiell funksjon som er kjent som Grønne skjermkontroller. Du kan bruke disse kontrollene for å finjustere videoene og bildene dine, samt for å forbedre kvaliteten på utdataene dine.

3. Lysverk


Prøv nå

Lysverker en Green Screen editor designet for Windows, Mac, og Linux operativsystemer. Denne programvaren er spesielt designet for profesjonelle videoredigerere, derfor vil du finne det litt vanskelig å bli brukt av de naive brukerne. Bortsett fra Chroma Keying, kan du også legge til forskjellige andre videoredigeringseffekter for å ta perfeksjonen av videoene dine til neste nivå ved hjelp av Lightworks. Denne programvaren lar deg også laste opp dine redigerte videoer direkte til andre plattformer som f.eks YouTube, Vimeo, etc.

Denne programvaren tilbyr oss følgende fire lisenser:

  • Lightworks Free License-Som navnet antyder, er denne lisensen absolutt gratis av kostnad.
  • Lightworks Pro Month License-Denne lisensen koster $24.99 per måned.
  • Lightworks Pro Year License + BORIS FX- Prisen på denne lisensen er $174.99 per år.
  • Lightworks Pro Outright License + BORIS FX- Lightworks lader $437.99 (engangskostnad) for denne lisensen.

4. DaVinci Resolve 15


Prøv nå

DaVinci Løs 15er en kraftig redigeringsprogram for Green Screen for Windows, Linux, og Mac operativsystemer. Du kan enkelt legge til Chroma Key-effekten eller Green Screen-effekten i bildene og videoene dine ved hjelp av denne programvaren. Sammen med denne fascinerende funksjonen, et stort antall forskjellige Overganger og Effekter er også tilgjengelige som du kan legge til i bildene og videoene dine for å få dem til å se enda mer tiltalende ut. Denne programvaren gir også støtte for Multikamera-redigering slik at du kan få de vanlige videoene dine til å se enda mer profesjonelle ut.

De Videostabilisering funksjonen i DaVinci Resolve 15 er der for å gjøre Chroma Key-effekten, enda mer, jevnere og finere. Etter å ha brukt Green Screen-effekten på de ønskede filene, kan du importere mange andre visuelle effekter fra Etter effekter verktøy for denne programvaren for å forbedre kvaliteten på de redigerte bildene og videoene dine. DaVinci Resolve 15 gir deg finjusteringen av bildene og videoene dine enda lenger som du har brukt Green Screen-effekten på. Uklarhetsradius effekt som hjelper deg med å blande den nye bakgrunnen med det originale bildet.

DaVinci Resolve tilbyr oss følgende to prisplaner:

  • DaVinci Resolve 15-Denne planen er absolutt gratis av kostnad.
  • DaVinci Resolve Studio 15-DaVinci Løs kostnader $299 for denne planen.

5. VSDC Free Video Editor


Prøv nå

VSDC Free Video Editorer en gratis Green Screen programvare designet for Windows operativsystem. Det beste med denne programvaren ligger i navnet, og det er i motsetning til mange andre profesjonelle videoredigerere, denne er helt gratis uten skjulte abonnementer eller kostnader. Sammen med Chroma Key-funksjonen har VSDC mange andre video- og fotoredigeringsfunksjoner som tegning, farging, markering, trimming, lyn osv. Du kan også legge til et bredt spekter av forskjellige filtre, overganger og effekter til bildene dine. og videoer.

En annen stor fakta om denne programvaren er at den er veldig liten i størrelse slik at du enkelt kan laste den ned på maskinen din uten å bekymre deg for å gå tom for lagringsplass og bare begynne å bruke den med en gang. Denne programvaren har et meget vennlig og enkelt brukergrensesnitt. Du kan lage en fullverdig Green Screen-video ved å importere forskjellige bakgrunner. Videre gir VSDC gratis videoredigerer deg også friheten til å bruke den Bilde i bilde funksjon som betyr at du enkelt kan legge et bilde eller en video oppå hverandre og ha en utrolig hyggelig bilde- og videoredigeringsopplevelse.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found